Ανατολική Αττική
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

61ο Ράλλυ Αιγαίου 2024: Φωτογραφικά άλμπουμ από την εκκίνηση της 4ης ιστιοδρομίας και την τελετή των απονομών.

Το Σάββατο πρωί πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση της τελευταίας ιστιοδρομίας του 61ου Ράλλυ Αιγαίου 2024 που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) με την συνεργασία του Πολεμικού Ναυτικού και που φέτος είχε στο επίκεντρο τον Φοίνικα της Σύρου, αφού κάθε μια από τις τέσσερεις ιστιοδρομίες είχαν εκκίνηση ή τερματισμό στον μεγαλύτερο Όρμο της Σύρο.

Η τελευταία ιστιοδρομία από τον Φοίνικα Σύρου στο Σούνιο απόστασης 95 ναυτικών μιλίων, εξελίχθηκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού η καιρικές συνθήκες και ο αέρας που φυσούσε βοήθησαν τον συναγωνισμό με αποτέλεσμα οι νικητές στις κατηγορίες Performance και Sports να κριθούν στις λεπτομέρειες.

Από την εντυπωσιακή εκκίνηση της τελευταίας ιστιοδρομίας του 61ου Ράλλυ Αιγαίου

Την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία η τελετή των απονομών για τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες και των ειδικών βραβεύσεων. Την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Παντελής Λώλης.

Για άλλη μια φορά θα ευχαριστήσω τον Πάνο Λύκο που διέθεσε το ταχύπλοο σκάφος του και βοήθησε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Cyclades24

Σχετικές αναρτήσεις

Προσάραξη φορτηγού πλοίου βόρεια της Ψερίμου – Μεταφέρει 6.800 αμνοερίφια

lazaros lazaros

Ρεύμα στις διασυνδέσεις Κυκλάδων και Κρήτης το 2025

lazaros lazaros

Σεισμός μεγέθους 3,3 Ρίχτερ στο Ιόνιο.

lazaros lazaros