Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΟΣΜΟΣΡοή ειδήσεων

Η Ντέμι Μουρ και η Σερ μεταξύ των σταρ που υποστηρίζουν το γκαλά συγκέντρωσης κεφαλαίων του Aids στις Κάννες

77ο Φεστιβάλ Καννών, © PA Wire/PA Images

Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Demi Moore και Cher, ήταν μεταξύ των σταρ που υποστήριξαν το γκαλά amfAR στις Κάννες για να συγκεντρώσουν χρήματα για την έρευνα για το AIDS.

Η ηθοποιός-φαντάσματα Μουρ φιλοξένησε την 30η εκδήλωση της εκδήλωσης την Πέμπτη, ενώ η βετεράνος τραγουδίστρια Cher παρουσίασε μια «ιδιαίτερη μουσική στιγμή» και οι Nick Jonas και Jess Glynne έπαιξαν.

Η Cher φόρεσε για την περίσταση ένα μαύρο φόρεμα σε συνδυασμό με ένα oversized μαύρο γούνινο παλτό.

Ήταν μαζί στο χαλί με τον μουσικό της στέλεχος Alexander ‘AE’ Edwards, ο οποίος φορούσε μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα.

77ο Φεστιβάλ Καννών

Ο Alex Scott και η Jess Glynne περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί στο amfAR Gala (Doug Peters/PA)

Η τραγουδίστρια Glynne περπάτησε επίσης στο χαλί κρατώντας χέρι χέρι με τον αθλητικογράφο Alex Scott, ο οποίος φημολογείται ότι είναι σε σχέση.

Η Glynne φόρεσε ένα κομψό λευκό φόρεμα με έναν ώμο, ενώ ο Scott φορούσε ένα γυμνό φόρεμα με ανοιχτό τους ώμους με περίπλοκες χάντρες και διάφανη φούστα.

77ο Φεστιβάλ Καννών

Η Σάρα, Δούκισσα του Γιορκ φόρεσε ένα κρεμ φόρεμα με κομψές χάντρες για την εκδήλωση στις Κάννες (Doug Peters/PA)

Ο Jonas φαινόταν επίσης αιχμηρός με ένα λευκό σακάκι με σμόκιν και η Δούκισσα της Υόρκης επέλεξε ένα κρεμ φόρεμα με κομψές χάντρες και μια ημιδιάφανη κάπα για την εκδήλωση.

Η Barbara Palvin και η Leomie Anderson ήταν μεταξύ των μοντέλων που εμφανίστηκαν στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Hotel du Cap.

Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον, το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου, η Γερμανίδα ηθοποιός Νταϊάν Κρούγκερ και η ηθοποιός του Groundhog Day Andie MacDowell ήταν επίσης μεταξύ των παρευρισκομένων.

Breaking news

 

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα γκάφα από τον Μπάιντεν: Μπέρδεψε τη Ράφα με την ισραηλινή πόλη Χάιφα

lazaros lazaros

Μπάιντεν: Η επιβολή νέας κατοχής στη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ θα ήταν μεγάλο λάθος

lazaros lazaros

Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου με μουσική από τον συνθέτη, Δαμιανό Πάντα και τραγούδια με τις υπέροχες φωνές της Ερωφίλης και Αργυρώς Καπαρού. η συγγραφέας και κριτικογράφος Κατερίνα Παναγιωτοπούλου θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο “Διάψαλμα”.

lazaros lazaros