Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Χαλκιδική: Πώς συνέβη η τραγωδία με το νεκρό 8χρονο κοριτσάκι σε πισίνα κατασκήνωσης

Σοκ και θλίψη επικρατεί από το μεσημέρι της Τρίτης στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, από την είδηση του θανάτου ενός 8χρονου κοριτσιούσε κατασκήνωση της περιοχής.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του γύρω στις 15.00 το μεσημέρι στην πισίνα της κατασκήνωσης, με το ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και στη συνέχεια να ενημερώνει την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, – Voria.gr στη μεσημεριανή καταμέτρηση η ομαδάρχισσα διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι έλειπε, οι υπεύθυνοι άρχισαν να το ψάχνουν σε όλη την κατασκήνωση και τελικά εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα, η οποία ήταν εκείνη την ώρα κλειστή.

Το παιδί διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έγιναν τεράστιες προσπάθειες να επανέλθει στη ζωή η 8χρονη, χωρίς ωστόσο να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό και αυτή την ώρα συγκεντρώνει καταθέσεις από τους υπευθύνους της κατασκήνωσης.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Κασσάνδρας.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η Αντζελίνα Τζολί μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας – Πρώτη ματιά στα γυρίσματα του «Maria»

lazaros lazaros

Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά ο Πετρούνιας στους κρίκους

lazaros lazaros

Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας. Εκατομμύρια έντομα “έκλεισαν” το δρόμο (video)

lazaros lazaros