Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Αχαρνών: ‘Εληξε το πολύωρο θρίλερ – Συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός

Λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, η διαπραγμάτευση από τους ειδικούς της Αστυνομίας στέφθηκε από επιτυχία, ο 28χρονος έπεσε στα χέρια των στελεχών των ΕΚΑΜ.

Μετά από περίπου 5 ώρες δυνάμεις των ΕΚΑΜ εισήλθαν στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου που είχε κλειδωθεί ο 28χρονος άνδρας από την Παλαιστίνη, και τον συγκράτησαν, αποτρέποντάς τον από το να αυτοτραυματιστεί και να ανατινάξει μια φιάλη υγραερίου, όπως απειλούσε.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και πριν από λίγες ημέρες είχε και πάλι απειλήσει να θέσει τέλος στη ζωή του. Τότε, το περιστατικό είχε λάβει χώρα σε σπίτι φίλου του και, ακολούθως είχε διακομιστεί για παρακολούθηση σε ψυχιατρείο.

Διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή μεταφραστών επιχειρούσαν να τον μεταπείσουν, αλλά η επικοινωνία ήταν δύσκολη και εικάζεται πως βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών.

Η γύρω περιοχή είχε αποκλειστεί, για λόγους ασφαλείας, η πολυκατοικία είχε εκκενωθεί και η κυκλοφορία στην οδό Αχαρνών είχε διακοπεί, από το ύψος της οδού Μάρνη έως την οδό Στουρνάρη.

Σε σχετικά μικρή απόσταση από το σημείο στεγάζεται και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που επίσης είχε εκκενωθεί.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 

Σχετικές αναρτήσεις

Χάλυβας: Παράταση της εκεχειρίας με τις ΗΠΑ για τους δασμούς μελετά η ΕΕ

lazaros lazaros

Ο πληθωρισμός ροκανίζει τους μισθούς

lazaros lazaros

Ξεκινάει νέο μεγάλο έργο στην Εύβοια με χρηματοδότηση 7.000.000 €

lazaros lazaros