Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Επεισόδιο στη Βουλή για το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μικρής έντασης επεισόδιο, στον απόηχο όσων συνέβησαν χθες το βράδυ στην Κουμουνδούρου  σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Βουλή έξω από το γραφείο το οποίο παραδοσιακά παραχωρείται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο οποίο ήδη από την προηγούμενη Τρίτη έχει εγκατασταθεί ο Νίκος Παππάς με τους συνεργάτες .

Όλα άρχισαν όταν υπάλληλος του γραφείου επιχείρησε να μπει στον χώρο, συνάντησε ωστόσο την άρνηση του φρουρού της Βουλής ο οποίος ήταν έξω από το γραφείο. «Υπάρχει εντολή να μην μπει κανένας μέσα» του γνωστοποιήθηκε.

Προκλήθηκε ένταση με τον υπάλληλο να υποστηρίζει ότι εργάζεται εδώ και πολύ καιρό -προ Κασσελάκη- στο συγκεκριμένο γραφείο και δεν γίνεται να μην μπορεί να μπει.

Η ένταση ήταν τέτοια που στο σημείο προσέτρεξαν αμέσως 3-4 άτομα της φρουράς της Βουλής αλλά και ο ίδιος ο φρούραρχος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του real.grτις προηγούμενες ημέρες υπήρξε αίτημα της πλευράς  ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής προκειμένου για τις επόμενες ημέρες στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επιχείρημα την “ασφάλεια” να επιτρέπεται η είσοδος μόνο στον Νίκο Παππά και τον συνεργάτη του Π.Μελαχρινό. 

Η ένταση κράτησε αρκετή ώρα με την φρουρά να μην επιτρέπει όπως είχε λάβει εντολή την είσοδο κανενός στο γραφείο. Το ζήτημα επιλύθηκε λίγη ώρα αργότερα με τον εργαζόμενο -έπειτα από διαβουλεύσεις και με το κόμμα – να μπαίνει τελικά στο γραφείο του.

Το ζήτημα έφτασε μέχρι το γραφείο του Προέδρου της Βουλής,  συνεργάτες του οποίου έλεγαν ότι σε πρώτη φάση θα πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα με τους μετακλητούς συνεργάτες του κ. Φάμελλου οι οποίοι αυτοδικαίως έχασαν τη θέση του μόλις ο κ. Φάμελλος απώλεσε το αξίωμα. Σε κάθε περίπτωση , σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τις επόμενες ημέρες οι κλειδαριές στις δύο πόρτες του γραφείου της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αλλάξουν με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υπεύθυνο για το ποιος θα πάρει τα κλειδιά.

Συνεργάτες του κ. Παππά επιβεβαίωσαν την ένταση αποδίδοντάς την όμως σε παρεξήγηση. 

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι όντως ζήτησαν από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής να υπάρξει “ελεγχόμενη πρόσβαση” στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνοντας μάλιστα και λίστα με τα ονόματα των στενών συνεργατών του κ. Παππά και των μετακλητών που εργάζονται στο χώρο.

Εκ παραδρομής, όπως λένε οι ίδιες πηγές,  δεν έδωσαν το όνομα του συγκεκριμένου υπαλλήλου με αποτέλεσμα η φρουρά να του απαγορεύσει την πρόσβαση.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Λίνα Μενδώνη για επίδειξη μόδας στο Βρετανικό Μουσείο: Ευτελίζουν τα Γλυπτά και τις οικουμενικές αξίες που εκπέμπουν

lazaros lazaros

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ​ Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκδήλωση στο Ν. Βουτζά για την έξαρση των τροχαίων.Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη.

lazaros lazaros

Χαλκίδα: Ιστιοφόρο συγκρούστηκε στην Γέφυρα του Ευρίπου! (ΒΙΝΤΕΟ

lazaros lazaros