Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΡοή ειδήσεων

Κορυδαλλός: Επεισοδιακό πανηγύρι με ιπτάμενες καρέκλες.

Το έλα να δεις έγινε σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό, όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ 10 θαμώνων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο αντιδήμαρχοι της πόλης και ένας 16χρονος.

Όπως μεταδίδει το protothema, news break το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια πανηγυριού στην Πλατεία Γρηγορίου Λαμπράκη 189, με θαμώνες να πιάνονται στα χέρια.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν 10 άτομα και από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ένας αντιδήμαρχος Κορυδαλλού ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από τον καβγά δεν γλίτωσε ακόμη ένας αντιδήμαρχος του Κορυδαλλού που τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι, ενώ ελαφρά στο πρόσωπο τραυματίστηκε ένας 16χρονος.

Από την ένταση που δημιουργήθηκε μία γυναίκα 40 ετών λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ από το συμβάν δεν υπήρξαν συλλήψεις ή μηνυτήριες αναφορές.

Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού: «Άρχισαν να ρίχνουν πάνω μου τραπέζια και καρέκλες»

«Βγήκα από το νοσοκομείο πριν δύο ώρες. Είμαι χάλια, με χτύπησαν στο χέρι, έφαγα όλες τις καρεκλιές και με χτυπούσαν με τα τραπέζια. Όλα ξεκίνησαν όταν εκεί που καθόμουν παρατήρησα ότι κάποιοι τσακωνοντουσαν μεταξύ τους εκεί στο γλέντι που είχαμε», δήλωσε στο newsit.gr ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Λάμπης Τσιρακίδης.

«Όπως ήταν φυσικό εμείς οι άνθρωποι του δήμου πήγαμε να δούμε τι γίνεται και να τους χωρίσουμε. Με το που με είδαν να πλησιάζω και ξαφνικά ερχόντουσαν όλοι αυτοί προς τα πάνω σε μένα και τον άλλο αντιδημαρχο . Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να ρίχνουν πάνω μου τραπέζια και καρέκλες», επισημαίνει.

«Δεν έβλεπα πόσα άτομα ήταν αυτοί που με χτυπούσαν γιατί είχα βάλει το χέρι μου μπροστά και μόνο έτρωγα ξυλο.

Ο άλλος αντιδήμαρχος είναι καλύτερα, έφαγε μόνο ένα τραπέζι στο κεφάλι και άνοιξε το σημείο όλο πίσω από το αυτί του και γέμισε αίματα, αλλά είναι καλύτερα τώρα.

Εγώ έχω κάταγμα στο αριστερό χέρι, η πλάτη μου είναι μέσα στους μώλωπες και είχα υψηλούς παλμούς επομένως έπρεπε να με δει και καρδιολόγος», προσθέτει.

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα Μάκρη: Συνελήφθη γιατρός και η σύντροφός του για εμπρησμούς

lazaros lazaros

Χάρις Αλεξίου: Ο απολαυστικός διάλογος με τον Διονύση Ατζαράκη – «Δεν ξέρεις ούτε ένα μου τραγούδι, ε;» (Video)

lazaros lazaros

Λαρισαίος Εγκλώβισε Κλέφτες στο Ασανσέρ μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

lazaros lazaros