Ανατολική Αττική
ΚΟΣΜΟΣΡοή ειδήσεων

Λίβανος: Ανασύρθηκε η σορός του Νασράλα – Εικόνες από το σημείο

Η σορός του ηγέτη της Χεζμπολάχ Σάγεντ Χασάν Νασράλα ανακτήθηκε στα νότια προάστια της Βηρυτού και είναι άθικτη, όπως δήλωσαν σήμερα μία ιατρική πηγή και μία πηγή ασφαλείας στο Reuters.

Αν και η δήλωση που εξέδωσε χθες, Σάββατο, η Χεζμπολάχ επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του Νασράλα δεν ανέφερε πώς ακριβώς σκοτώθηκε ή πότε θα γίνει η κηδεία του, οι δύο πηγές είπαν πως το πτώμα δεν φέρει απευθείας τραύματα και πως φαίνεται ότι αιτία θανάτου ήταν τραύμα το οποίο προκάλεσε η ισχύς της έκρηξης.

Ομάδες διάσωσης που επιχειρούν στην ισοπεδωμένη γειτονιά της Βηρυτού, όπου βρίσκονταν τα κεντρικά της Χεζμπολάχ, ανέσυραν τη σορό του ηγέτη της, Χασάν Νασράλα.

Τις εικόνες από τη γειτονιά που κατεδαφίστηκε την Παρασκευή στη Βηρυτό, στη διάρκεια της ισραηλινής επιχείρησης κατά του Χασάν Νασράλα, μετέφερε μέσω ανάρτησης στο Twitter, ανταποκριτής του βελγικού μέσου VTM News.

Ο Robin Ramaekers, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο με την ομάδα του, αναφέρει πως πάνω από 100 άτομα μπορεί να είναι ακόμα εγκλωβισμένα κάτω από τα συντρίμμια, στην περιοχή δεν υπάρχουν διασώστες, ενώ η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει είναι πως «το Ιράν μας εγκατέλειψε».

Την ίδια στιγμή, βίντεο από το πρακτορείο Anadolu παρουσιάζει τον κρατήρα που δημιουργήθηκε από τον βομβαρδισμό, ο οποίος είχε σαν συνέπεια την «κατεδάφιση» των κτιρίων που στέγαζαν τα κεντρικά γραφεία της Χεζμπολάχ και τον θάνατο του Νασράλα.

Real

Σχετικές αναρτήσεις

79χρονος χάρισε ζωή με το θάνατό του

lazaros lazaros

” ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΡΑΦΗΝΑ” 100 χρόνια μετά, ξαναζούμε τη Ραφήνα της εποχής, όπου εγκαταστάθηκαν οι Τριγλιανοί πρόσφυγες. Video

lazaros lazaros

Kοσμολογία: η θρησκεία του επιστήμονα «Η προέλευση του σύμπαντος είναι το απόλυτο αίνιγμα», λέει στην «Κ» ο θεωρητικός φυσικός και κοσμολόγος Τόνι Ρόθμαν

lazaros lazaros