Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Aνασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε τον θάνατο του ποδοσφαιριστή.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο από το Τ/Α Γλυφάδας.

Οι πληροφορίες γύρω από το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, εξ ου και η δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017.

Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ.

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Ο Μπάλντοκ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιούνιο και φόρεσε τη φανέλα του τρεις φορές.

Παράλληλα, ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας με την οποία αγωνίστηκε σε δώδεκα αγώνες
ΤΟ ΒΗΜΑ

Σχετικές αναρτήσεις

Στην Ελλάδα ο 19χρονος Έλληνας ναυτικός του st Nicolas

lazaros lazaros

D W: Το Παγκόσμιο Φόρουμ για τα Τρόφιμα και τη Γεωργία αναζήτησε λύσεις στο Βερολίνο υπό την προεδρία του γερμανού υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Τζεμ Έζντεμιρ.

lazaros lazaros

Διεισδύουν βαθύτερα στην Αβντιίβκα οι Ρώσοι, εξαντλημένοι οι Ουκρανοί.

lazaros lazaros