Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Αφαιρούσαν μεταλλικά αντικείμενα από τις γραμμές του τρένου στον Ασπρόπυργο – Τους βοηθούσε εργαζόμενος

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα (23-10-2024) από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Ασπροπύργου, 3 άντρες, ηλικίας 22, 26 και 39 ετών, και 37χρονη και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου για διακεκριμένες κλοπές στις γραμμές του τρένου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια περιπολίας οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εντόπισαν πλησίον σιδηροδρομικού δικτύου, στο οποίο πραγματοποιούταν εργασίες, όχημα με δύο επιβαίνοντες, έμφορτο με σιδερένια αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει από αυτό λίγο νωρίτερα.

Τους διευκόλυνε εργαζόμενος

Σε επακόλουθη έρευνα κατά μήκος του δικτύου εντόπισαν επιπλέον δύο άτομα να αφαιρούν μεταλλικά αντικείμενα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και τους ακινητοποίησαν.

Συνελήφθη επιπλέον εργαζόμενος της εταιρίας υποστήριξης τεχνικών εργασιών στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Ο υπάλληλος φέρεται να διευκόλυνε την αφαίρεση των ανωτέρω αντικειμένων από τις γραμμές του τρένου έναντι αμοιβής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Το ένα από τα δύο οχήματα που εντοπίστηκαν οι δράστες στις γραμμές του τρένου στον Ασπρόπυργο

Κατασχέθηκαν τα οχήματα

Τα αντικείμενα που απέσπασαν κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Οργανισμού Συγκοινωνιών.

Κατασχέθηκαν επιπλέον τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αφαιρούσαν καλώδια

Επίσης πρωινές ώρες χθες (22-10-2024) συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) στην περιοχή του Ασπροπύργου, 22χρονος και 42χρονοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω στο εσωτερικό και στον προαύλιο χώρο κτιριακής εγκατάστασης να αφαιρούν καλώδια και άλλα μεταλλικά αντικείμενα και τους ακινητοποίησαν.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος καλωδίων χαλκού και άλλα αντικείμενα και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ingr

Σχετικές αναρτήσεις

25 ερωτήσεις και απαντήσεις για το ψηφιακό ευρώ, τι έρχεται να προσφέρει σε πολίτες και επιχειρήσεις, αλλά και στην Ευρώπη συνολικά.

lazaros lazaros

Supercars στην Αθήνα – Υπερθέαμα με υπερπολυτελή αυτοκίνητα

lazaros lazaros

Πανελλαδική απεργία γιατρών και νοσηλευτών στα Δημόσια νοσοκομεία

lazaros lazaros