Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΚΑΙΡΟΣΡοή ειδήσεων

Αgrinio Press: Εικόνες καταστροφής στη Στράτο: Παρασύρθηκαν οχήματα-πλημμύρισαν υπόγεια, σπίτια και επιχειρήσεις

Εκτεταμένες είναι οι ζημιές στην Κοινότητα Στράτου, από το ρέμα της περιοχής που «κατέβασε» τεράστιες ποσότητες νερού και λάσπης από τον Πεταλά.

Είναι αξιοσημείωτο πως αν και στην περιοχή δεν έβρεξε ιδιαίτερα, το ρέμα «φουσκωμένο» από τις βροχοπτώσεις σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο, «κατέβασε» τεράστιες ποσότητες φερτών υλικών κλπ.


Παρασύρθηκαν οχήματα, «κόπηκε» στα δυο η εθνική οδός, πλημμύρισαν αποθήκες, ποιμνιοστάσια, υπόγεια, ισόγεια σπιτιών, ζημιές υπέστησαν αγροτικα μηχανήματα κλπ.

Η επικινδυνότητα του συγκεκριμένου ρέματος, που διασχίζει το χωριό και κάθετα την εθνική οδό, είναι γνωστή εδώ και χρόνια, ενώ είχαν γίνει σχετικά πρόσφατα, μετά απο άλλες καταστροφές, παρεμβάσεις από την Περιφέρεια.

Λεπενού: 6η ΕΜΑΚ και drone στις έρευνες για τον 52χρονο (video-φωτο


Άκαρπες είναι προς το παρόν οι έρευνες για τον 52χρονο εργαζόμενο – φύλακα σε εργοτάξιο (πισάδικο) κοντά στην περιοχή Λαγκάδα Λεπενούς, που από το πρωί δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το σημείο όπου εργάζονταν.

Ο άνδρας από τη Λεπενού, φέρεται να παρασύρθηκε από ορμητικά νερά χειμάρρου, ενώ ήδη έχουν βρεθεί το αυτοκίνητό του κι ένα μηχάνημα έργου που επίσης παρασύρθηκαν.

Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα και ειδικό κλιμάκιο που συνδράμει με drone που σαρώνει την περιοχή, σε μια προσπάθεια να βρεθεί κάτι που να βοηθήσει στον εντοπισμό του 52χρονου.

 

Σχετικές αναρτήσεις

La Figaro.Το Δημαρχείο του Παρισιού Έριξε Μπλε Βαφή στον Σηκουάνα. Ολυμπιακοί Αγώνες 2024.

lazaros lazaros

Επαναλειτουργεί το κεντρικό Στάδιο του ΟΑΚΑ

lazaros lazaros

Μύκονος: Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών – Ένας νεκρός, ένας σοβαρά τραυματίας

lazaros lazaros