Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Άνω Λιόσια: Οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΑ αποπειράθηκε να βιάσει επιβάτιδα

Τραγικές στιγμές έζησε μια 53χρονη γυναίκα στα χέρια ενός οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΑ το μεσημέρι του Σαββάτου στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 52χρονος οδηγός βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο στο τέρμα της γραμμής Β12 με κλειστές τις πόρτες, ενώ μέσα σε αυτό βρισκόταν και η 53χρονη γυναίκα. Εκείνος σηκώθηκε από τη θέση του – σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος – την πλησίασε και άρχισε να την χαϊδεύει και να τις κάνει ανήθικες προτάσεις, ενώ στη συνέχεια, αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα.

Ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει τις ασελγείς πράξεις του όταν η γυναίκα του ζήτησε να της δώσει τα στοιχεία του και να σταματήσει άμεσα να προσπαθεί να τη γδύσει.

Αμέσως μετά ο οδηγός ξεκίνησε το δρομολόγιό του και άφησε σε μια στάση το θύμα του.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ εκείνος εκτελούσε ακόμα ένα δρομολόγιο αστυνομικοί τον εντόπισαν και αφού του έκαναν σήμα να σταματήσει, του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα με βάση τη μαρτυρία της γυναίκας αλλά και των όποιων στοιχείων κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικοί σχηματίστηκε δικογραφία κατά του οδηγού, ο οποίος οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα, που του απήγγειλε κατηγορίες και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης κατά της γυναίκας δεν δίστασε να διαπράξει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται μέρα μεσημέρι

πηγη:flashgr

Σχετικές αναρτήσεις

Ηλεκτροκίνηση: Ποιες οι προοπτικές στην Ελλάδα έως το 2030

lazaros lazaros

Μαζικές προσαγωγές ανηλίκων στη Γλυφάδα – Πληροφορίες πως είχαν κλείσει «ραντεβού» για συμπλοκή

lazaros lazaros

Bloomberg: Στα μέσα Νοεμβρίου η αποεπένδυση του ελληνικού δημοσίου από την Εθνική Τράπεζα

lazaros lazaros