Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Χωρίς όριο η θρασύτητα των μαριονετών του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που προπηλάκισαν τους μουφτήδες Θράκης

Τα όσα συνέβησαν στην Ξάνθη το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, απασχολούν έντονα τις αρχές, την πλειονότητα αλλά και τη μειονότητα της Θράκης.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όλοι οι σύλλογοι, σωματεία, ενώσεις, που αποτελούν «βραχίονα» του Προξενείου εξέδωσαν πύρινες ανακοινώσεις, καταγγέλλοντας… «προβοκάτσια»! Δηλαδή, αυτοί που πέταξαν με τις κλωτσιές έξω από ένα τέμενος τρεις νόμιμους Μουφτήδες του Ελληνικού κράτους, επειδή ο συγκεκριμένος χώρος λατρείας «ελέγχεται» από τον ψευτομουφτή, κατηγορούν την Πολιτεία για «προβοκάτσια».

Όπως λέει και ο λαός: «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι».

Φυσικά, πρώτος και καλύτερος ο κολλητός του Προξένου, Χουσείν Μπαλτατζή, ο οποίος φέρεται να έχει χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου και την επαφή με την πραγματικότητα. «Για άλλη μια φορά ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟΙ. Από πότε ο ΜΕΓΑΣ θυτης Γ. Καλαντζής γίνεται θύμα;;; Ποτε επιτέλους οι καπναποθήκες θα μετατρέπουν σε αξιοπρεπείς τάξεις;;;

Ο δίκαιος αγώνας μας ενάντια στους θύτες θα συνεχιστεί!», ισχυρίστηκε προκλητικά με ανάρτησή του, παριστάνοντας το… θύμα.


Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, οι νόμιμοι Μουφτήδες Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου, Τζιχάτ Χαλήλ, Νεζντέν Χεμσερή και Οσμάν Χαμζά, αντίστοιχα, παρέστησαν στα εγκαίνια του Ιεροσπουδαστηρίου Ξάνθης που τελέστηκαν παρουσία του γγ Θρησκευμάτων, Γιώργου Καλαντζή.

Μετά την τελετή κατευθύνθηκαν προς το γειτονικό τέμενος του Πλατάνου προκειμένου να τελέσουν την προσευχή της Παρασκευής. Όμως, ήδη στο τέμενος βρίσκονταν ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Όταν οι τρεις Μουφτήδες επιχείρησαν να εισέλθουν στο τέμενος, άτομα που πρόσκεινται στον ψευδομουφτή και δεν αναγνωρίζουν το στάτους των νόμιμων Μουφτήδων, τους επιτέθηκαν και τους προπηλάκισαν λεκτικά.

Οι Μουφτήδες Ξάνθης και Διδυμοτείχου αποχώρησαν αμέσως κάτω από γιουχαϊσματα και απειλές, ενώ ο Κομοτηνής έκατσε να προσευχηθεί έξω από το τέμενος.

Αλλά, τον πήραν… σηκωτό (!) και τον οδήγησαν έξω από το προαύλιο, με αποτέλεσμα ο Μουφτής να καθίσει σε ένα παγκάκι κοντά στα κάγκελα και να προσευχηθεί.

Στο βίντεο ακούγονται φράσεις όπως: «ήρθες για να προκαλέσεις», «μη μιλάς», «βγάλε το σαρίκι», «βγες έξω».

 

Πρωταγωνιστής του προπηλακισμού ήταν ο 45χρονος γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή, ο οποίος είναι κολλητός φίλος του τούρκου προξένου της Κομοτηνής, Αϊκούτ Ουνάλ.

Είναι πρόεδρος της σχολικής εφορίας του 1ου μειονοτικού δημοτικού σχολείου Ξάνθης και πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας. Θεωρείται υπέρμετρα φιλόδοξος και επιθυμία του είναι να ασχοληθεί με την πολιτική.

Άλλωστε, με τις «πλάτες» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής αναζητεί το κόμμα που θα του εξασφαλίσει την είσοδο του στη Βουλή.

Μέχρι τότε, απολαμβάνει το καινούργιο πανάκριβο τζιπ VOLVO, τα μοδάτα, στιλάτα και ακριβά μπλουζάκια Dsquared limited edition και πρωταγωνιστεί σε όποια κινητοποίηση προμοτάρει το Προξενείο…

Μένει να αποδειχθεί αν θα υπάρξει αντίδραση από τις Αρχές και κυρίως από τη Δικαιοσύνη. Διότι ο προπηλακισμός έχει καταγραφεί και πολλά βίντεο, τα οποία έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε το συμβάν…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός κινδύνου οι τρεις στρατιωτικοί- Τι συνέβη στο πεδίο βολής

lazaros lazaros

Σοκολάτα: Οι υψηλές τιμές κακάο «δάγκώνουν» τους Γερμανούς και Ελβετούς σοκολατοποιούς

lazaros lazaros

Εκρηξη σε πλοίο μεταφοράς κοντέινερ σε ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια στον κόσμο

lazaros lazaros