Ανατολική Αττική
ΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΟΣΜΟΣΡοή ειδήσεων

Δανία: Δύο εκρήξεις κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία στην Κοπεγχάγη

Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας για τα κίνητρα των δραστών

Έρευνα για δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ σε βόρειο προάστιο της Κοπεγχάγης διενεργεί η αστυνομία της Δανίας.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουν οι αρχές για το μέγεθος των εκρήξεων, δήλωσε σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η ισραηλινή πρεσβεία στη Δανία δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν το περιστατικό.

Μια εκτεταμένη περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Σε φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από την ταμπλόιντ Ekstra Bladet εικονίζονται Δανοί στρατιώτες με βαρύ οπλισμό να φρουρούν την ισραηλινή πρεσβεία.


Συνεργεία, τα μέλη των οποίων φορούν ειδικές στολές πλήρους κάλυψης, διεξάγουν έρευνες στον τόπο των εκρήξεων για να βρουν στοιχεία, ανέφερε η ταμπλόιντ B.T.

Στην περιοχή βρίσκονται επίσης αρκετές άλλες πρεσβείες και προξενεία, όπως της Ρουμανίας και της Ταϊλάνδης, αλλά και του Ιράν και της Τουρκίας, σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο

euronews

Σχετικές αναρτήσεις

Ερείπια η Ουκρανία, έχασαν 20.824 Στρατιώτες σε 30 Μέρες – CIA: Ορατός ο πρόωρος θάνατος Zelensky, θα χαθεί η Οδησσός

lazaros lazaros

Χαλκιδική Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη: Όταν θα απαντήσετε σε βασικά θέματα, τότε θα λυτρωθεί και η ψυχή του παιδιού μου».

lazaros lazaros

Διαταγή της εισαγγελέως ΑΠ για κατ` απόλυτη προτεραιότητα διεξαγωγή της κυρίας ανάκρισης στην υπόθεση του δικηγόρου Απ. Λύτρα

lazaros lazaros