Ανατολική Αττική
Auto-MotoΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο του Λάμπρου Αθανασούλα (video)

Οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος με το Skoda Fabia Rally2 είναι η μια από τις τρεις πρώτες εγκαταλείψεις του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Το ελληνικό πλήρωμα που συμμετείχε στον αγώνα με ιδιαίτερες αξιώσεις είχε μια άσχημη έξοδο με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές στο αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύγκρουση ήταν σε ένα από τα δέντρα της ειδικής Άνω Παύλιανη, που διεξάγεται στο μεγαλύτερο μέρος της σε πυκνό δάσος και το αυτοκίνητο υπέστη, από όσο φαίνεται ανεπανόρθωτες ζημιές.

Το πλήρωμα ήταν καλά στην υγεία του αν και χρειάστηκε ο συνοδηγός Νίκος Ζακχαίος να επισκεφτεί προληπτικά το νοσκομείο αισθανόμενος λίγους πόνους.

Η άλλη σημαντική εγκατάλειψη της πρώτης φετινής ειδικής ήταν ο Pierre Louis Loubet με ένα ακόμη Skoda Fabia του WRC2.


Στο αυτοκίνητο υπήρξε και φωτιά και οι δύο έξοδοι είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η ειδική και το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να ξεκινήσει προβληματικά.

Στον αγώνα μετά τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές στην πρώτη θέση ήταν ο Ott Tanak με Hyundai και ακολουθούσε ο Takamoto Katsuta συνεχίζοντας να κάνει την έκπληξε, καθώς είναι μπροστά από τον Sebasiten Ogier.

Top Gear

Σχετικές αναρτήσεις

8ος Αραφήνειος Δρόμος

lazaros lazaros

Απίστευτο περιστατικό με άνδρα να κυκλοφορεί γυμνός σε πλαζ της Πάτρας:.

lazaros lazaros

Μ. Χρυσοχοΐδης.Πάνω από 17.000 αστυνομικοί έχουν εκπαιδευτεί στην ενδοοικογενειακή βία – Συμφωνώ με τον όρο γυναικοκτονία αλλά θέλει συζήτηση

lazaros lazaros