Ανατολική Αττική
Auto-MotoΡοή ειδήσεων

“Έκραξε” Έλληνες θεατές ο Thierry Neuville επί Ελληνικού εδάφους

Οι μέρες πλησιάζουν για το EKO RALLY ACROPOLIS και οι ομάδες είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στον ιστορικά πιο σκληρό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Στα Ελληνικά βουνά αυτές τις μέρες διεξάγονται αρκετά τεστ με τις ομάδες όμως να προσπαθούν να είναι όσο γίνεται πιο “μυστικά” τα σημεία, κάτι που καλώς ή κακώς δεν τα καταφέρνουν, γιατί ως γνωστόν ο Έλληνας είναι πανούργος.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου η Hyundai βρέθηκε στα Πίσσια με τους Thierry Neuville & Martinj Wydaeghe να διεξάγουν δοκιμές στα Ελληνικά χώματα.

Ο 36χρονος Βέλγος οδηγός έκανε λίγα περάσματα από ένα συγκεκριμένο μικρό σημείο, ενώ κάποια στιγμή “αγανάκτησε” και κατευθύνθηκε προς το “άλμα” που υπήρχε, φωνάζοντας έντονα προς τους θεατές που βρισκόντουσαν στο σημείο να απομακρυνθούν, γιατί κάθονταν κοντά στον δρόμο και σε επικίνδυνη μεριά.

Γενικότερα, οι άνθρωποι της Hyundai το έδειχναν πως δεν ήθελαν “θεατές” στο χώρο του τεστ και του σέρβις, δημιουργώντας μια περίμετρο αρκετών μέτρων που δεν άφηναν να πλησιάσεις, ενώ οι φωτογραφίες από το σέρβις ήταν κάθετα απαγορευμένες.

Σχετικές αναρτήσεις

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαθητών-Μαθητριών του Δήμου Διονύσου στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης»

lazaros lazaros

Ερυθρά Θάλασσα: Πώς σώθηκε το πλήρωμα του πλοίου υπό ελληνική σημαία που επιτέθηκαν οι Χούθι

lazaros lazaros

Αναφορά για καμένα οχήματα της πυροσβεστικής στο Νέο Βουτζά

lazaros lazaros