Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

ΕΣΥ: Κραυγή αγωνίας από τους εργαζομένους στα νοσοκομεία – Ετοιμάζουν συγκεντρώσεις ενόψει ΔΕΘ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ετοιμάζουν εργαζόμενοι στο ΕΣΥ για τις παθογένειες και τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, ενόψει της ΔΕΘ που ξεκινάει το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρίσκεται από σήμερα στην πόλη, κάνοντας επισκέψεις σε μεγάλα νοσοκομεία, την στιγμή που υγειονομικοί βγάζουν κραυγή αγωνίας για το σύστημα υγείας.

Ο υπουργός Υγείας αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων όπου θα εγκαινιάσει ένα κέντρο για μελανώματα.

Αύριο η καθιερωμένη πορεία των υγειονομικών

Το πρωί, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ συγκεντρώθηκαν στον Άγιο Δημήτριο, μίλησαν για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ, επισημαίνοντας ότι είναι στα όριά τους.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ μάλιστα προκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να πάνε μαζί σε εφημερία νοσοκομείου για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι η αναμονή των ασθενών που περιμένουν να εξυπηρετηθούν είναι μεγαλύτερη των 8 ωρών.

Αύριο Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη, μεγάλη πορεία των υγειονομικών από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

MEGA TV

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Σήμερα η ποδόσφαιρικη Ραφήνα στις 18:30 στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας Παναγιώτης Σκούφος, γκρεμιζει τα τείχη για να υποδεχτεί την μικτή παλαιμάχων Ελλάδας.

lazaros lazaros

Βραζιλία: Πλάνα από τη στιγμή που συγκρούονται δύο αεροπλάνα γεμάτα επιβάτες.

lazaros lazaros

Δίπλα στους δημότες και απέναντι σε οτιδήποτε πλήττει τη πρόοδο και την ευημερία τους. ΑΡΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

lazaros lazaros