Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ “ΠΑΠΠΑ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ: Σ’ εμάς οι ξένες γλώσσες παύουν να είναι ξένες!

Σ’ εμάς οι ξένες γλώσσες …παύουν να είναι ξένες !!!

Για τους γονείς που προβληματίζονται και αναζητούν με ουσιαστικά κριτήρια την καλύτερη ξενόγλωσση Σχολή για το παιδί τους και θέλουν ποιότητα, οργάνωση, λογικές τιμές, αλλά κυρίως αποτέλεσμα, υπάρχει η Σχολή Ξένων Γλωσσών “ΠΑΠΠΑ”, στη Νέα Μάκρη.

Με το τρίπτυχο Επιμονή – Συνέπεια – Μεθοδικότητα, η άρτια οργανωμένη Σχολή μας μπορεί και προσφέρει υψηλής ποιότητας ξενόγλωσση μόρφωση στα παιδιά.

Μπορεί επίσης και δημιουργεί άρτια προετοιμασμένους μαθητές, έτοιμους να ανταποκριθούν στον μαγικό κόσμο της ξένης γλώσσας, που δεν είναι πια καθόλου “ξένη” γι’ αυτούς, εκπληρώνοντας ταυτόχρονα και τις προσδοκίες των γονέων.

Η Σχολή μας προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο στόχο έχει, όχι μόνο την απόκτηση ενός πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, αλλά και τη γενικότερη διαπαιδαγώγηση του παιδιού.
Το παιδί δεν θα αποφοιτήσει κρατώντας απλώς ένα πτυχίο, ένα δίπλωμα, αλλά θα λάβει κυρίως μια σφαιρική και παιδαγωγική επιμόρφωση όσον αφορά στην ξένη γλώσσα και τον πολιτισμό της.

Η οργάνωση της Σχολής, η υπευθυνότητα, ο σωστός προγραμματισμός καθώς και ο σεβασμός στην διαφορετικότητα του κάθε μαθητή αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της πολύχρονης επιτυχίας της.
Καταφέραμε να δημιουργήσουμε, δηλαδή, ένα Σχολείο που να ανταποκρίνεται στους σκοπούς και ρόλους τους οποίους ο θεσμός της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης οφείλει να υπηρετεί στη σύγχρονη εποχή.

Όπως:
1►Να δώσουμε έμφαση στη δημιουργία της κατάλληλης κτηριακής υποδομής και στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
2►Να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας, ελέγχου και επικοινωνίας για τα παιδιά.
3►Να επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τόσο τους δασκάλους που στελεχώνουν τη σχολή μας όσο και τις αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας.
4►Να διατηρούμε περιορισμένο αριθμό παιδιών ανά τμήμα για αποτελεσματικότερο παιδαγωγικό έργο.
5►Να παρακολουθούμε από πολύ κοντά την πορεία και εξέλιξη του κάθε μαθητή μας.
6►Να διατηρούμε συνεχή και ουσιαστική επικοινωνία με τους γονείς.
7►Να καλλιεργούμε το ομαδικό πνεύμα, να ενισχύουμε την αίσθηση σεβασμού, ευθύνης και προσφοράς στο σύνολο και να προσπαθούμε πάντα το καλύτερο για τους μαθητές μας.

Στη Σχολή μας, λοιπόν, φροντίζουμε συνεχώς να μαθαίνουμε από τις εμπειρίες προηγούμενων ετών, να βελτιωνόμαστε και να μετατρέπουμε τη γνώση σε περαιτέρω καινοτομίες για τις επόμενες χρονιές, τις οποίες οι μαθητές μας παρατηρούν καθημερινά.

Σκοπός της Σχολής αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης για την απόκτηση γνώσεων και διπλωμάτων στην ξένη γλώσσα. Η ποιότητα της δουλειάς μας φαίνεται εξάλλου από τα αποτελέσματα των μαθητών μας στις εξετάσεις. Από το 1993, η Σχολή μας έχει οδηγήσει – συνεχώς και αδιαλείπτως – χιλιάδες μαθητές στην επιτυχία.

Το κύρος, η ιστορία, η αξιοπιστία και η εμπειρία των 30 και πλέον ετών αποτελούν εγγύηση.

Η επιλογή της Σχολής Ξένων Γλωσσών “ΠΑΠΠΑ” συντελεί σημαντικά στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής…) και αποτελεί μια ανεκτίμητης αξίας επένδυση για το παρόν και το μέλλον των μαθητών και παιδιών μας!

Σ’ εμάς οι ξένες γλώσσες …παύουν να είναι ξένες!!!

Πατρίσια & Ελένη Παππά

Σχετικές αναρτήσεις

Τα τοπικά λεωφορεία και τρένα δεν θα κυκλοφορήσουν σχεδόν σε όλη τη Γερμανία σήμερα.

lazaros lazaros

Αυτές είναι οι 198 απάτητες παραλίες της χώρας που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

lazaros lazaros

Αγνοούμενοι μετά τις καταρρακτώδεις βροχές και τις κατολισθήσεις στην Ελβετία

lazaros lazaros