Ανατολική Αττική
ΚΟΣΜΟΣΡοή ειδήσεων

Λονδίνο:Ξέφυγαν ξανά άλογα του στρατού – Έτρεχαν στο κέντρο της πόλης.

Χαμός επικράτησε στο κέντρο του Λονδινου όταν τρία στρατιωτικά άλογα ξέφυγαν από τον έλεγχο των αναβατών τους και άρχισαν να τρέχουν στους δρόμους της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη γύρω από το Knightsbridge όταν έξι άλογα εκτελούσαν άσκηση ρουτίνας. Κάποια στιγμή το άλογο-οδηγός τρόμαξε από ένα λεωφορείο και ξέφυγε της πορείας του και στη συνέχεια το ακολούθησαν άλλα δύο.

Τραυματίστηκε ένα άλογο

Ένας εκπρόσωπος του στρατού κατά την ενημέρωση που έγινε ανέφερε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι, ενώ ασκούνταν σήμερα το πρωί, τρία άλογα χάθηκαν από τους αναβάτες τους. Ανακτήθηκαν γρήγορα και με ασφάλεια. Ένα άλογο τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά δεν απαιτείται περαιτέρω θεραπεία και δεν υπήρξαν τραυματισμοί στους εμπλεκόμενους στρατιώτες».

Παράλληλα, εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είπε: «Γνωρίζουμε ότι πολλά άλογα ήταν ελεύθερα στο κέντρο του Λονδίνου και υπήρξε συνεργασία με τον στρατό για τον εντοπισμό τους».

 

Δεύτερο περιστατικό σε λίγους μήνες

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγους μήνες αφότου μία παρόμοια κατάσταση εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Λονδίνου με άλογα να τρέχουν στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Τον περασμένο Απρίλιο, άλογα του Household Cavalry, στο κέντρο του Λονδίνου, απέδρασαν, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους από την ξέφρενη πορεία τους, καθώς είχαν τρομάξει από οικοδομικές εργασίες. Τα άλογα τότε, είχαν πέσει πάνω σε οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός διώροφου λεωφορείου, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

ΕΘΝΟΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Είκοσι Έλληνες influencers δέχτηκαν έλεγχο από τις ευρωπαϊκές αρχές

lazaros lazaros

Ισπανία: Τουλάχιστον 800 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιάς

lazaros lazaros

Άγιον Όρος: Έντονο πρόβλημα λειψυδρίας.

lazaros lazaros