Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Νέα στοιχεία για την τσάντα με χειροβομβίδες που εντόπισαν οι Αρχές στο Κερατσίνι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά τον συναγερμό που σήμανε το πρωί του Σαββάτου στο Κερατσίνι, όταν στον έλεγχο που αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν άντρες της ΕΛ.ΑΣ. σε διερχόμενη μοτοσικλέτα, οι επιβάτες δεν σταμάτησαν και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πέταξαν τσάντα με χειροβομβίδες.

Οπως έγινε γνωστό το τσαντάκι εκτός από τρεις χειροβομβίδες, περιείχε επίσης ένα περίστροφο και ένα πτυσσόμενο γκλομπ, ενώ ο οδηγός της μηχανής ταυτοποιήθηκε καθώς του έπεσε η ταυτότητα…

Πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει πληροφοριακά την Ασφάλεια για περιφερειακή σχέση με το οργανωμένο έγκλημα στη νύχτα ενώ πριν από έναν χρόνο είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες το πιθανότερο είναι να μετέφεραν την τσάντα προκειμένου να την παραδώσουν σε άλλον παραλήπτη.

 

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί μια εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα στην περιοχή αναζήτησης που τελικά δεν ανήκει στους δύο επιβαίνοντες.

Η μηχανή στην οποία επέβαιναν δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, όμως ο οδηγός που έχει ταυτοποιηθεί, έχει στην κατοχή του παρόμοια μοτοσικλέτα.

REAL

Σχετικές αναρτήσεις

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποκλειστικός συνεργάτης του OHE για τη μέτρηση της Ψηφιακής Ετοιμότητας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

lazaros lazaros

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κινείται νομικά κατά του φυσικοθεραπευτή που μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του.

lazaros lazaros

Είναι οι μύκητες, η επόμενη απειλή; Διαβάστε τι λέει ο Σωτήρης Τσιόδρας

lazaros lazaros