Ανατολική Αττική
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποθεωτική υποδοχή για τον αργυρό ολυμπιονίκη Απόστολο Χρήστου

O Απόστολος Χρήστου με το ασημένιο μετάλλιο από τα 200μ ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες επέστρεψε μαζί με την ολυμπιακή ομάδα της κολύμβησης το βράδυ της Δευτέρας από το Παρίσι και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής.

Ο Χρήστου με το που βγήκε χώθηκε στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων.

Δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να αποθανατίσουν τις στιγμές, φίλοι της πισίνας αλλά και απλός κόσμος χειροκρότησαν, φώναξαν συνθήματα, τον αποθέωσαν.


Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς υποδέχθηκε τα μέλη της ελληνικής αποστολής της κολύμβησης, και φυσικά τον «ασημένιο» Απόστολο Χρήστου που επέστρεψαν από το Παρίσι.

Ο κ. Μαυρωτάς συνέχαρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και δήλωσε: «Ήταν μια ιστορική παρουσία για την ελληνική κολύμβηση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλέον εκτός από τους τελικούς έχουμε και τα μετάλλια με τον Απόστολο, αλλά και με τον Κριστιάν που έφτασε τόσο κοντά.

Η ελληνική κολύμβηση είχε μια πολύ καλή παρουσία και φαίνεται ότι δεν έχει μόνο παρόν αλλά και μέλλον. Φαίνεται ότι τα αθλήματα του νερού μας πηγαίνουν ως χώρα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές στους προπονητές τους και στην Ομοσπονδία

REAL

Σχετικές αναρτήσεις

Έτοιμο για απογείωση το ιπτάμενο αυτοκίνητο της Airbus

lazaros lazaros

Πρόγραμμα 135 εκατ. ευρώ για στήριξη της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων

lazaros lazaros

Ηλεκτροκίνητο σκάφος απέκτησε ο δήμος της Χαλκης

lazaros lazaros