Ανατολική Αττική
ΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡοή ειδήσεων

Π. Ανατολικής Αττικής: Διανεμήθηκαν 32 τόνοι ζωοτροφών στους πληγέντες κτηνοτρόφους από την καταστροφική φωτιά του Αυγούστου.

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διαχείρισης Αποχιονισμού στη Διεύθυνση Ελέγχου και Συντήρησης Έργων (Δ.Ε.Σ.Ε.) της Περιφέρειας Αττικής στο  Καπανδρίτι,βρέθηκε χθες η Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής κ. Βίκυ Καβαλλάρη μαζί με  την Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Δήμητρα Αγγελάκη για τη χορηγία ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους της Ανατολικής Αττικής που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά του Αυγούστου.


Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν 32.400 κιλά ζωοτροφών. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δωρεάν χορήγησης και στήριξης των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων που δοκιμάζονται και για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της Ανατ. Αττικής, ενώ το συντονισμό είχε η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας καιΚτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, υπό την εποπτεία της Διευθύντριας κ. Αγγελικής Χατζοπούλου, σε συνεργασία με τη Δ/νση Ζωοτροφών και Βοσκήσιμων Γαιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ.) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών (Σ.Ε.ΒΙ.Ζ.).


Ευχαριστούμε θερμά για τις δωρεές τους τις επιχειρήσεις:

Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ : 25.200 κιλά

ΒΙΟΖΩΚΑΤ ΑΕ (Βιομηχανία Ζωοτροφών Κατερίνης) : 3.600 κιλά

VIOZOIS (Βιομηχανία Ζωοτροφών Ηπείρου – Σίντου ΑΕ) : 3600 κιλά

 Στην Περιφέρεια Αττικής συνεχίζουμε να συμβάλλουμε έμπρακτα στη στήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.

https://www.patt.gov.gr/

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ROBOT EXPERTS

lazaros lazaros

Musk: Δεν ξέρω τι διάολο συμβαίνει με την παγκόσμια οικονομία.

lazaros lazaros

Η «οπισθοφυλακή» του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει μπροστά με την Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα

lazaros lazaros