Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Πατησίων: Την παραολυμπιονίκη Ειρήνη Κουρούβανη παρέσυρε και εγκατέλειψε ο 36χρονος οδηγός

Η παραολυμπιονίκης Ειρήνη Κουρουβάνη, είναι η γυναίκα που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Πατησίων, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει τραυματισμένη.

Για το τροχαίο συνελήφθη ένας 36χρονος για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη, στέρηση άδειας οδήγησης και για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω οδηγός κινούμενος στην οδό Πατησίων, παρέσυρε την Ειρήνη Κουρουβάνη, η οποία βρίσκονταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και την εγκατέλειψε τραυματισμένη, διαφεύγοντας από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα με εγκατάλειψη του υπαίτιου οδηγού, προέβησαν σε αδιάκοπες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, όπου τελικά εντοπίστηκε, μετά από λίγο, ο εμπλεκόμενος οδηγός, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ποια είναι η Ειρήνη Κουρούβανη

Η Ειρήνη Κουρούβανη ήρθε στον κόσμο με μία σπάνια πάθηση που ονομάζεται αρθρογρίπωση. Γεννήθηκε σε ένα μικρό όμορφο χωριό της Ηλείας.

Τελείωσε το Πολιτικό της Νομικής. Το 1992 βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για τον τρόπο αντιμετώπισης της ζωής υπέρ-νικώντας τις δυσχέρειες της αναπηρίας της.

Έχει λάβει μέρος σε εφτά παγκόσμια πρωταθλήματα τεσσάρων διαφορετικών αθλημάτων α) στίβος (Αθήνα ’97) β) αθλητικός χορός (Ολλανδία 1998) γ) Άρση βαρών σε πάγκο (Μαλαισία 2002, Ν.Κορέα 2006, Μαλαισία 2010) δ) Ιστιοπλοϊα (Ολλανδία 2016, Ισπανία 2019).

Το 2015 έλαβε μέρος στην πρώτη παγκοσμίως υποβρύχια παράσταση χορού Drops of Breath. Έχει χορέψει στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου καθώς και στο φεστιβάλ χορού Καλαμάτας. Έχει λάβει μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Αυτή την περίοδο είναι ενεργή αθλήτρια ιστιοπλοϊας και εργάζεται στον δημόσιο τομέα.

ΕΝΙΚΟΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Δευτέρα 31 Ιουλίου ξεκίνησε η Προετοιμασία.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΡΙΓΛΙΑ.

lazaros lazaros

Το παρασκήνιο στο παζάρι Πούτιν-Ερντογάν για τα σιτηρά

lazaros lazaros

Ισραήλ: Ο Κίσινγκερ επικρίνει το Βερολίνο για τους πανηγυρισμούς υπέρ της Χαμάς

lazaros lazaros