Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Πώς θα είναι η υπογειοποιημένη λεωφόρος Ποσειδώνος στο Ελληνικό

To 2025 αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο έργο υποδομών του Ελληνικού που δεν είναι άλλο από την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Σε αυτή τη φάση, με βάση τα στοιχεία από το φορέα της επένδυσης, τη Lamda Development έχει ήδη γίνει η εκσκαφή στο 70% του συνολικού όγκου– με 365.000 κυβικά μέτρα χώματος. Έχουν ολοκληρωθεί πάνω από 7.600 κυβικά μέτρα σκυροδέτησης τοιχίων και 20.500 κυβικά μέτρα σκυροδέτησης πλάκας βάσης.


Οι εργασίες για την κατασκευή οροφής της σήραγγας βρίσκονται σε εξέλιξη για το έργο του οποίου οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από το Μάιο του 2022.
Η υπόγεια διαδρομή μήκους 1,3 χιλιομέτρων θα εκτείνεται από τηνπαραλία του Αλίμου έως τη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά και σύμφωνα με τη Lamda Development το έργο θα συμβάλλει καθοριστικά στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας του παράκτιου μετώπου με τρείς λωρίδες ανά κατεύθυνση και κατάργηση 6 φωτεινών σηματοδοτών.

πηγη:newmoney

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

FSRU Αλεξανδρούπολης: Στο τέλος Απριλίου η εμπορική λειτουργία

lazaros lazaros

Ισραήλ: Ζήτησε εκκένωση των σχολείων της UNRWA στην πόλη της Γάζας

lazaros lazaros

Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφήνας.Με πολύ μεγάλη χαρά,ανακοινώνουμε το πέρας των εργασιών ανακατασκευής των γηπέδων,Νο 4-5.

lazaros lazaros