Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Στο λιμάνι του Αργοστολίου η 61m θαλαμηγός Saramour του Valentino Garavani.

Διακριτική και σιωπηλή έχει αράξει στο λιμάνι του Αργοστολίου η 61m θαλαμηγός Saramour. Το σκάφος διαθέτει 5 καμπίνες για τη φιλοξενία έως 12 ατόμων τους οποίους φροντίζει 14μελές προσωπικό.

Σχεδιαστής της θαλαμηγού είναι ο Francesco Paszkowski.

Η θαλαμηγός Saramour ανήκει στον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή μόδας Valentino Garavani,ευρύτερα γνωστό ως Valentino,92 ετών σήμερα.

Ο Valentino Garavani οποίος γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1932, στο Voghera της Ιταλίας. Είναι γνωστός για τις κομψές και διαχρονικές δημιουργίες του και για το κόκκινο χρώμα που έγινε συνώνυμο του οίκου του, το “Valentino red”.

Καριέρα και Επίτευγματα

  • Ίδρυση του Οίκου Valentino: Το 1960, ίδρυσε τον ομώνυμο οίκο μόδας στη Ρώμη. Ο οίκος Valentino γρήγορα απέκτησε φήμη για τα πολυτελή και κομψά ρούχα του.
  • Διάσημοι Πελάτες: Η Jackie Kennedy ήταν μία από τις πρώτες και πιο διάσημες πελάτισσες του. Φόρεσε δημιουργίες του Valentino κατά τη διάρκεια της ζωής της, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.
  • Διεθνής Αναγνώριση: Η φήμη του Valentino εξαπλώθηκε γρήγορα διεθνώς, και οι δημιουργίες του φορέθηκαν από πολλές διάσημες προσωπικότητες και celebrities όπως η Elizabeth Taylor, η Audrey Hepburn, και η Jennifer Lopez.
  • Βραβεία και Τιμές: Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Valentino έλαβε πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις για τη συνεισφορά του στη μόδα.

Στυλ και Επιρροές

  • Valentino Red: Το κόκκινο χρώμα που έγινε το σήμα κατατεθέν του οίκου. Εμφανίζεται σε πολλές από τις πιο εμβληματικές δημιουργίες του.
  • Κομψότητα και Θηλυκότητα: Τα ρούχα του Valentino χαρακτηρίζονται από την κομψότητα, την πολυτέλεια και τη θηλυκότητα. Είναι γνωστός για τα υπέροχα φορέματα, τις λεπτομέρειες από δαντέλα και τις πλούσιες υφές.
  • Σχέδια Υψηλής Ραπτικής: Ο Valentino ειδικεύεται στην υψηλή ραπτική, με δημιουργίες που συχνά παρουσιάζονται σε επιδείξεις μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι.

Συνταξιοδότηση και Κληρονομιά

  • Συνταξιοδότηση: Το 2008, ο Valentino ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή του από την ενεργή σχεδίαση, αλλά ο οίκος συνεχίζει να λειτουργεί υπό τη διεύθυνση άλλων σχεδιαστών.
  • Κληρονομιά: Η επιρροή του Valentino στη μόδα είναι τεράστια και συνεχίζει να εμπνέει νέους σχεδιαστές. Οι δημιουργίες του είναι διαχρονικές και η κληρονομιά του στον κόσμο της μόδας παραμένει ζωντανή. Η περιουσία του ανέρχεται στο 1,4 δισεκ. δολλάρια.

Ο Valentino Garavani έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη βιομηχανία της μόδας και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές όλων των εποχών.Kefalonia press

H εσωτερική διακόσμιση του πλοίου φωνάζει “Valentino”..

Σχετικές αναρτήσεις

Καταλονία: Ξηρασία.Τέλος στο πλύσιμο των αυτοκινήτων

lazaros lazaros

Μάθε, πως σ’ ένα κράτος νοικοκυρεμένο κανένας ούτε ρωτά κι ούτες απαντά.Κώστας Βάρναλης.Εφυγε σαν σήμερα το 1974.

lazaros lazaros

Βόλος:Κλέφτης μερακλής άρπαζε μπουκάλια αλκοόλ από σούπερ μάρκετ

lazaros lazaros