Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Θεσσαλία: Ξανά τα τρακτέρ στους δρόμους

Διαμαρτυρόμενοι για ακόμη μια φορά για τις αποζημιώσεις που δόθηκαν για τις πλημμύρες του “Ντάνιελ”, οι αγρότες της Θεσσαλίας, ξανά βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες και στη Λάρισα, με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού, αποφασίστηκε οι αγρότες να βγάλουν τα τρακτέρ τους την Πέμπτη στις 7 μ.μ. στον κόμβο του Πλατύκαμπου. Στις κινητοποιήσεις αναμένεται να ακολουθήσουν και οι αγρότες των Φαρσάλων.

Οι αγρότες θα παραμείνουν εκεί, μέχρι να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα δικά τους τρακτέρ, έβγαλαν σήμερα το πρωί στον Ε65 οι αγρότες της Καρδίτσας, διαμαρτυρόμενοι για τις πρόσφατες αποζημιώσεις, που σε πολλές περιπτώσεις είναι μόλις 4 ευρώ το στρέμμα για τις ζημιές στο βαμβάκι .

Ξανά τα τρακτέρ στους δρόμους

thessaliatv.gr

 

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς ο Μπάιντεν μεθόδευσε μια ύφεση στη Γερμανία για να διασφαλίσει τα συμφέροντά του.

lazaros lazaros

Γύρω στο 7ο και 6ο αιώνα π.Χ., στην Αρχαία Ελλάδα μια ομάδα επτά διακεκριμένων ανδρών, γνωστοί ως “Επτά Σοφοί”, άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στην ιστορία.

lazaros lazaros

Eurostat-Η Ελλάδα δεύτερη στα ροδάκινα. Ποιες χώρες της ΕΕ παράγουν τα περισσότερα φρούτα

lazaros lazaros