Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε το εξαήμερο bootcamp της Εθνικής Ομάδας Ρομποτικής

Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη το εξαήμερο bootcamp της Εθνικής Ομάδας Ρομποτικής, της οποίας Αρμόδιος Εθνικός Φορέας είναι ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Eduact.

Οι ομάδες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους για την ανάδειξη του καλύτερου project αλλά και για μία θέση στη σύνθεση της ομάδας, που θα μας εκπροσωπήσει στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής First Global Challenge, που θα γίνει φέτος στην Αθήνα, 26-29 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στα παιδιά και ένας παλιός γνώριμος των προγραμμάτων ρομποτικής. Ο πρώτος των πρώτων στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Τα μικρότερα παιδιά ηλικίας δημοτικού, που συμμετέχουν στην προολυμπιακή ομάδα ρομποτικής σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα έξυπνο θερμοκήπιο με ρομποτικούς αυτοματισμούς.

Στα 120 παιδιά από όλη την Ελλάδα, το bootcamp στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή πρόσφερε γνώση, νέες δεξιότητες και εξερεύνηση των δυνατοτήτων τους αλλά και πολύτιμη εμπειρία συνεργασίας αλληλεγγύης και συνύπαρξης. Θα ξαναβρεθούν τον Σεπτέμβρη στην Ολυμπιάδα στην Αθήνα για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Ρομποτικής.

ΕΡΤ

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Έβανς τούμπαρε στους Αγ. Θεοδώρους, τον επανέφεραν οι θεατές

lazaros lazaros

Φετινό καλοκαίρι: Θα είναι το θερμότερο με ακραίες θερμοκρασίες

lazaros lazaros

Φορτηγό πλοίο συγκρούστηκε με αλιευτικό και το παράτησε – Συνελήφθη ο Πλοίαρχος και ο ανθυποπλοίαρχος

lazaros lazaros