Ανατολική Αττική
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Βανίτα Σωφρόνη.«Μαζί για τη Ζωή»Με χαρά και συγκίνηση παρευρέθηκα στην πολύ όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η προεδρος του συλλόγου κ. Σάσα Πατεράκη και τα μέλη του Δ.Σ Γυναικών Γλυφάδας που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Με πολύ χαρά και συγκίνησησήμερα παρευρέθηκα, μετά από πρόσκληση της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή» κ.Σάσα Πατεράκη στην πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η ίδια μαζί με τα Μέλη του ΔΣ για την κοπή της Βασιλόπιτας.


Ένας σύλλογος ο οποίος φέτος κλείνει 10 χρόνια ζωής και μετράει περισσότερο από 1.650 μέλη

Μαζι με την Τομεάρχη Προγραμματισμού και Εξωστρέφειας της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Γεωργία Κουάκη συναντησαμε πολλούς  αγαπημένους  φίλους καθώς η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη γειτονικη περιφέρεια του Νοτίου Τομέα  και συγκεκριμένα  στο Δήμο Γλυφάδας.

Μας υποδέχτηκε ο αεικίνητος Πρόεδρος ΝΔ Γλυφάδας Παναγιώτης Σκαλτσάς, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Πατεράκη, προσφάτως ορισμένη από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης ως Συντονίστρια κομματικών οργανώσεων Ανατολικής Αττικής, μας εξέπληξε με την ενεργητικότητα της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος γυναικών που έχουν υποστηριχθεί από το «Μαζί για τη Ζωή», όπως και μέλη και φίλοι.
Δεν μπορούσε να λείπει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, αυτοδιοικητικά στελέχη, ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Harry Theoharis, η Υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο Διευθυντής γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Δημήτρης Τσιόδρας και εν δυνάμει υποψήφιος Ευρωβουλευτής, ενώ την Ευρωβουλευτή κ.Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου εκπροσώπησε η συνεργάτις της κα Σοφία Περιβολάρη.

Τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Νίκο Χαρδαλιά εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ευρωπαϊκού Προγραμματισμού κ.Αλεξάνδρα Πάλλη,ενώ παρούσες ήταν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.Μαρία Κουρή και κ.Μπέσσυ Αργυράκη

Ο
πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην βουλευτής Αναστάσιος Γαϊτάνης, η Ντόρα Πάλλη Πετραλιά, Γενική Γραμματέας της Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας – ΕΘΝ.Ο.Α και Τομεάρχης Αθλητισμού της ΝΔ, αλλά και η κ.Δήμητρα Νάνου Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Νέας Σμύρνης και ο κ.Μίλτος Μπαντής του Δήμου Βύρωνα και πρώην Πρόεδρος Β3 ΔΕΕΠ Νότιου Τομέα Αθηνών ανταποκρίθηκαν επίσης στο κάλεσμα.

Οι επίσημοι πολλοί, από όλους τους χώρους, πολιτευτές, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, η ουσία όμως ήταν ότι όλες και όλοι είχαν τη διάθεση το πρωινό αυτό να το αφιερώσουν στις γυναίκες αυτές που μάχονται καθημερινά με γενναιότητα.


Πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Σάσα Πατεράκη και τα Μέλη για τον ανιδιοτελή αγώνα τους και ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη ζεστή φιλοξενία, αλλά και το υπέροχο δώρο που κέρδισα, δημιουργία της κας Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και θα κοσμεί τα γραφεία μας στο Μαρκόπουλο, αφού είχα την τύχη να βρω το φλουρί στο κομμάτι της πίτας μου για δεύτερη φορά φέτος!

Vanita Sofroni II

#deepanattikis
#Η_Ανατολική_Αττική_κοιτάζει_ψηλά


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ Στέλιος Κονταδάκης
Leonidas Pililitsis
Sasa Pateraki II Antonios Batikas
Kyriakos Mitsotakis
#Δίπλα_σε_κάθε_πολίτη #σταθερά_τολμηρά_μπροστά
#metonkyriako

Σχετικές αναρτήσεις

Κύπρος: Ξεπέρασαν τις 2.500 οι αφίξεις Ισραηλινών και συνεχίζουν να αυξάνονται

lazaros lazaros

Συγκίνησε ο Γιάννης Κότσιρας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του την Δευτέρα 12 Αυγούστου

lazaros lazaros

Μπιλ Γκέιτς: Δίνει 23,6 εκατ. για παραγωγή εμβολίων χωρίς σύριγγα

lazaros lazaros