Ανατολική Αττική
ΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός στο Πάτημα Βριλησσίων

Με τη χειρότερη δυνατή κατάληξη ολοκληρώνεται το δεύτερο 24ωρο της φωτιάς που καίει στην Αττική, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε από πυροσβέστες μια απανθρακωμένη σορός, πιθανόν γυναίκας, εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων, από όπου είχε περάσει νωρίτερα τη Δευτέρα (12/08) η φωτιά.

Η σορός εντοπίστηκε στη συμβολή τωνοδών Στρατονίκης και Αναπαύσεως, εντός καταστήματος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν εργαζόμενη σε βιοτεχνία και πιθανόν κατά τη διάρκεια της εκκένωσης του κτιρίου της επιχείρησης, δεν πρόλαβε να βγει έξω,με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η απανθρακωμένη σορός βρέθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας πυροσβεστών σε κτίριο, όπως συνηθίζεται να γίνεται μετά από φωτιά.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ νωρίτερα, στην τελευταία ενημέρωσή του – το βράδυ της Δευτέρας (12/08) – ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης, διέψευδε τις πληροφορίες για αγνοούμενο άτομο. Σημειώνεται, πάντως, πως δεν έχει καταστεί σαφές εάν το άτομο που βρέθηκε νεκρό συνδέεται με τις εν λόγω αναφορές.

NEWS 247

Σχετικές αναρτήσεις

Ταξίδια: 2,4 δισ. ευρώ ξόδεψαν οι Ελληνες στο εξωτερικό το 2023 – Πού πήγαν

lazaros lazaros

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.Άρθρο του Βασίλη Μαμελετζή στο 3vskeptomenoi.blogspot.com

lazaros lazaros

Συνάντηση Μπλίνκεν με Ερντογάν και Φιντάν – Ποια θέματα έπεσαν στο τραπέζι

lazaros lazaros